Osmaniye'de PKK'lılar orman işçilerini alıkoydu!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Osmaniye'de PKK'lılar orman işçilerini alıkoydu!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Osmaniye'nin Hasanbeyli İlçesi'nde ormanlık alanda ağaç kesen 6 orman işçisi, 3 PKK'lı terörist tarafından yaklaşık 1 saat alıkonulup, "Burası bizim evimiz. Bir daha buraya gelirseniz araç ve gereçlerinizi yakarız" diye tehdit edildi.

Osmaniye Orman işletme Müdürlüğü'nde bünyesinde ağaç kesim işinde çalışan 6 taşeron işçisi, dün İl Jandarma Komutanlığı'na giderek, cuma günü Hasanbeyli İlçesi'ne bağlı Karayiğit Köyü'nün Amanos Dağları'nın eteklerindeki Çöplü Sırtları mevkiinde çalıştıkları sırada yanlarına 3 PKK'lı teröristin geldiğini söyledi. İşçiler, ifadelerinde teröristlerin kendilerini yaklaşık 1 saat alıkoyduğunu ve bu süre içerisinde de "Burada kesim işi yapmayacaksınız, bir daha kesim yapmaya gelmeyin. Burası bizim evimiz. Bir daha buraya gelirseniz araç ve gereçlerinizi yakarız" diyerek tehdit ettiklerini belirti.
Bunun üzerine jandarma, teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlattı.

HAVANLARLA SALDIRMIŞLARDI
PKK'lılar, 10 Mart'ta da Amanos Dağları'ndan Osmaniye kent merkezine 3 havan topu atmıştı. Askeri eğitim alanı, sokak ve bir evin bahçesine isabet eden havan toplarının patlaması sonucu ölen ya da yaralanan olmazken, bazı ev ve araçlarda hasar meydana gelmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...