Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak'ta 2 bekçi teröristlere yardım ettikleri gerekçesiyle tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şırnak'ta 2 bekçi teröristlere yardım ettikleri gerekçesiyle tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 2 bekçi, terör örgütü PKK mensuplarına yardım ettikleri iddiasıyla tutuklandı. Bekçilerin, mesaileri bittikten sonra sokağa çıkma yasağının ve operasyonların sürdüğü mahallelerde teröristlerle nöbet tuttuğu belirlendi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalarda, emniyet müdürlüğünde görevli bekçiler Y.Y. ve A.Y'nin, sokağa çıkma yasağının ve operasyonların devam ettiği kent merkezinde teröristlerle iş birliği içinde olduğu tespit edildi. Çalışmalarını derinleştiren ekipler, söz konusu bekçilerin, mesai sonrasında teröristlerle mahallelerde nöbet tuttuğunu belirledi. Bunun üzerine gözaltına alınan bekçiler Y.Y. ve A.Y, emniyetteki işlemlerinin ardından, sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye çıkarıldı. Y.Y ve A.Y, savcılıktaki ifadeleri sonrası sevk edildikleri mahkemece, "terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak" suçundan tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...