Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Demirtaş'tan olsa olsa pinokyo olur'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Demirtaş'tan olsa olsa pinokyo olur'

GÜNDEM Haberleri  / AA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "(Selahattin Demirtaş) diye bir adam var, bir kurgu, bir proje kendisi. 7 Haziran'dan önce bütün sol basın, liberal basın ve Türkiye'deki bazı kesimler, kendisini Robin Hood olarak takdim ediyordu. Selahattin Demirtaş senden Robin Hood olmaz, senden olsa olsa Pinokyo olur." dedi.

Özdağ, AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan "Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanları Eğitim ve İstişare Toplantısı"ndaki konuşmasında, 12 seçim kazanmış bir partinin mensupları olduklarını hatırlattı. AK Parti'nin Türk siyasi hayatında önemli rekorlara imza attığını kaydeden Özdağ, "En uzun Başbakanlıkta kalan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, en uzun iktidarda kalan parti AK Parti, en fazla seçim kazanan parti AK Parti. Bütün rekorlar bizim elimizde ama bir rekorumuz kaldı, o rekoru kırmak için buradayız." değerlendirmesini yaptı.

TOPLANTILARIMIZ DEVAM EDECEK

Özdağ, 1954 seçimlerinde Adnan Menderes'in başında olduğu Demokrat Parti'nin yüzde 58 oy aldığını anımsatarak, şöyle devam etti:

"Türk siyasi hayatındaki kıramadığımız tek rekor, yüzde 58 kaldı. 2019'a az bir gün kaldı, 3 sene gibi kısa bir zaman. 'Sayılı günler tez geçer' der atalarımız, 6 ay öncesinden seçim atmosferine gideriz. O zamana kadar 2,5 yılımız var, işte bizler bu toplantıları bunun için yapıyoruz. Her 3 ayda bir sizlerden rapor isteyeceğiz, her 6 ayda bir burada birim sorumlularımız bizimle beraber olacaklar. Beraberce 6 ayda bir değerlendirmeler yapacağız."

AK Parti'nin oylarının yüzde 58'in üzerine çıkarılması için gereken çalışmaların yürütüleceğini vurgulayan Özdağ, "CHP, MHP, BBP veya HDP'den nasıl oylar alabiliriz ve yüzde 58'i nasıl yakalayabiliriz diye gayret sarf edeceğiz." ifadesini kullandı.

"DEMİRTAŞ'TAN OLSA OLSA PİNOKYO OLUR"

Partililere terörle mücadele nedeniyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerden ayrılmak zorunda olan vatandaşlara "sahip çıkın, onları kucaklayın" çağrısında bulunan Özdağ, Türkiye'nin bir Kürt sorunu olmadığının altını çizdi. Özdağ, sözlerini şöyle tamamladı:

"(Selahattin Demirtaş) diye bir adam var, bir kurgu, bir proje kendisi. Seçimden öncesi 7 Haziran'dan önce bütün sol basın, bütün liberal basın ve Türkiye'deki bazı kesimler, kendisini Robin Hood olarak takdim ediyordu, hatırlarsanız eğer. Selahattin Demirtaş senden Robin Hood olmaz, senden olsa olsa Pinokyo olur. Sen her gün yalanlarınla yaşamaya devam et. Kürt kardeşlerimiz veya HDP'ye oy veren Türkler, sosyalist Türkler, yerli ve solcu Türkler, yerli ve milli sosyalistler akılları başlarına gelmiştir inşallah. Bir daha bunlara oy vermeyecekler."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...