Erciş'teki PKK operasyonunda 17 kişi yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Erciş'teki PKK operasyonunda 17 kişi yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Van'ın Erciş ilçesindeki yol kesip TIR'ları ateşe verenler teröristlere yönelik operasyonda 17 kişi çok sayıda mühimmatla yakalandı...

Van’ın Erciş İlçesi'nde 10 gün önce yol kesip 3 TIR'ı ateşe veren teröristlere yönelik eş zamanlı yapılan operasyonda 17 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda ise 5 otomatik silah ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
Erciş Cumhuriyet Başsavcılı, 4 Nisan'da Erciş-Adilcevaz karayolunun Örene Köprüsü yakınlarında yol kesen PKK'lı teröristlerle ilgili kapsamlı soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında bu sabah saatlerinden itibaren Özel Harekat polislerinin de katıldığı bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, 17 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 5 Kalaşnikof ve 300 fişek ele geçirildi. Sabah saatlerinde başlatılan operasyonun devam ettiği belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...