Define ararken el yapımı patlayıcı infilak etti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Define ararken el yapımı patlayıcı infilak etti

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde, kayalık alanda define ararken, kullandıkları el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

İlçeye bağlı Karaçar Mahallesi'nde yaşayan Halit Tut ve Tanju Per, yanlarında yasa dışı yollardan sağladıkları el yapımı patlayıcı ile matkap, kazma, küreklerle, Karaçar Mahalledeki Kızlar Mağarası'na define aramaya gitti. Mağarada, matkapla kayayı delerek patlayıcı yerleştiren defineciler, el yapımı patlayıcının belirlenemeyen bir nedenle infilak etmesi sonucu, ağır yaralandı. Patlamanın sesiyle olay yerine gelen vatandaşların haber vermesi üzerine, jandarma ve sağlık ekipleri, yaralılara müdahalede bulundu. İlk müdahalenin ardından yaralılar, hayati tehlikeleri bulunduğu gerekçesiyle, Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesine sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...