Jirki aşiretinden PKK'ya Türk bayraklı gönderme

Düzenleyen:
Jirki aşiretinden PKK'ya Türk bayraklı gönderme

GÜNDEM Haberleri

Adıyaman Jirki aşireti lideri, terör örgütü PKK'nın saldırısında yaralandı. Aşiret liderinin oğlu, PKK'ya meydan okudu: Ne yaparsanız yapın şanlı bayrak babamın evinde her daim dalgalanacak!

Hakkari'de Jirki aşiretine mensup bir grup, Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde, aşiret liderleri Tahir Adıyaman'ın PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısında yaralanmasına tepki gösterdi. Grup adına açıklama yapan Jirki Aşireti'nin Hakkari'deki ileri geleni Mehmet Adıyaman, "Bizler aşiret olarak bunun intikamını alacağız" demişti. Saldırıya uğrayan aşiret liderinin oğlu Hulusi Adıyaman, Twitter üzerinden PKK'ya meydan okudu. Adıyaman, babasının evinde dalgalanan Türk Bayrağı'nın fotoğrafını paylaşarak, "Ne yaparsanız yapın şanlı bayrak babamın evinde her daim dalgalanacak" ifadelerini kullandı.

Haberi geri çektiler
PKK'nın yayın organı Med Nuçe, saldırıyı teröristlerin gerçekleştirdiği yönünde haber yaptı. Aşiretten gelen intikam yemininin ardından ise söz konusu saldırısının terör örgütüyle bağlantılı olmadığını ileri sürdü.
Jirki aşiretinden PKK'ya Türk bayraklı gönderme
PKK'yı korkuttu
Liderleri teröristlerce yaralanan Adıyaman Jirki aşiretinden bir grup, PKK'dan aşiret olarak intikam alacaklarını açıkladı. Terör örgütü PKK'yı açıklama üzerine korku sardı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...