Suphi Altındöken'in mezar yeri için önemli gelişme

Düzenleyen:
Suphi Altındöken'in mezar yeri için önemli gelişme

GÜNDEM Haberleri

Üniversiteli Özgecan Arslan’ın cezaevinde öldürülen katili Ahmet Suphi Aldındöken için flaş bir bilgi ortaya çıktı.

Günlerdir yer krizi nedeni ile cenazesi defnedilmeyen Altındöken için Mersin Büyükşehir Belediyesi olumlu yanıt verdi. Hurriyet.com.tr’ye konuşan belediyeden bir yetkili “Evet talep oldu. Yer de gösterildi. Bugün defnedilecek. Bu saate kadar defnedilmiş bile olabilir” dedi.

AVUKAT: GÖMÜLMESİ İÇİN GEREKLİ İZİNLER ALINDI

Suphi Altındöken'in günlerdir Adana Devlet Hastanesi Morgu'nda bekletilen cenazesinin Mersin sınırları içinde gömülebilmesi için gerekli izinlerin alındığı öğrenildi. Altındöken ailesinin avukatı İbrahim Kaplan, "Cenaze hastanede bekliyor. Cenazenin gömülebilmesi için belediyeden gerekli izinler alındı. Ancak cenazenin ne zaman, nerede ve hangi mezarlıkta gömüleceği netleşmedi" dedi.

MEZARINA İSİM YAZILACAK MI?

Adının yazılmasını istemeyen bir belediye yetkilisi "Mezarlığa isim yazılıp yazılmaması tamamen ailenin tasarrufu. Biz belediye olarak parsel numarası veriyoruz. Ve bu numara ile defin işlemi yapılıyor. İsmi ise, aile isterse yazar istemezse yazmaz" dedi.

CEZAEVİNDE VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Özgecan Aslan'ı evine gitmek üzere bindiği minibüste vahşice katleden minibüs şoförü Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, tutulduğu cezaevinde silahlı saldırıya uğramışlardı. Aynı cezaevinde tutuklu bulunan Gültekin Alan, Suphi Altındöken’i öldürürken, babasını da yaralamıştı. Olay sonrası soruşturma başlatılmış, cezaevine silah sokulmasına yardım eden kişiler de tutuklanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...