Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Müezzinoğlu: 23 Nisan'da çocuklara 65 bin bisiklet dağıtılacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Müezzinoğlu: 23 Nisan'da çocuklara 65 bin bisiklet dağıtılacak

GÜNDEM Haberleri  / AA

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nda Sağlık Bakanlığı olarak çocuklara 65 bin adet bisiklet dağıtımını Türkiye genelinde gerçekleştireceklerini söyledi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın 40. Danışma Toplantısı'na da katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, parti olarak her zaman kendilerine oy vermeyenlerin, vermeyeceğinden emin olunan kişilerin bile öneri ve eleştirilerini değerlendirdiklerini, aldıklarını anlattı.

Millete verilen sözleri yerine getirmenin gururunu yaşadıklarına işaret eden Müezzinoğlu, şöyle dedi:

"Reformlarla ilgili yasal düzenlemeler çerçevesinde, kamuoyuna deklare ettiklerimizin yüzde 65-70'ini yapabilmiş ve başarabilmiş bir siyasi iradenin mensuplarıyız. Bu milletin kaderiyle oynama anlayışıdır, terör belasını yeniden hortlatmak. Milletin kaderiyle oynamak isteyenler, milletin büyük hedeflere yürümesinden rahatsız olanlar var. 2023 hedeflerine bu milleti taşıma iradesinden rahatsız olanlar olmaya devam etsin. Ne pahasına olursa olsun milletle beraber yolculuğumuzu güçlü bir şekilde devam ettireceğiz. 2023'te bu ülkeyi ve milleti hak ettiği ve layık olduğu muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki hedefe mutlaka taşıyacağız."

Müezzinoğlu, sağlık hizmetlerinin 13-14 yıl önce hayal bile edilemeyeceğini belirterek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nda Sağlık Bakanlığı olarak çocuklara 65 bin adet bisiklet dağıtımını Türkiye genelinde gerçekleştireceklerini söyledi.

19 Mayıs'ta da bir o kadar dağıtımın gençlere yapılacağını aktaran Bakan Müezzinoğlu, "Haziran ayında 100 bin adet belediyelere dağıtacağız. Üniversitelerimize de ekim ayının ilk haftasında yaklaşık 50 bin adet dağıtacağız. Bu yıl içinde 250-300 bin adet bisiklet dağıtarak, sağlıklı yaşam kültürünün teşvikinde yeni adımlar atacağız. Önümüzdeki hafta dağıtım törenine büyükşehirlerde bakanlar ve genel başkan yardımcıları ile yapacağız." dedi.
"Gece uçuşlu ambulans helikopterleri de bu akşam itibarıyla hizmete giriyor"

Müezzinoğlu, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde (AKKM), hizmete sunulan 50 "Sağlıklı Yaşam Aracı" ile 115 ambulansın dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, acil sağlık hizmet ambulansları ile sağlıklı yaşam araçlarının vatandaşlara hayırlı hizmetlerde bulunması temennisinde bulundu.

Müezzinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu ülkenin artık ambulans helikopterleri, gece uçuşlu ambulans helikopterleri de bu akşam itibarıyla Bursa'dan hizmete giriyor. Gecenin hangi saatinde, Bursa'nın hangi noktasında, Çanakkale'nin, adaların neresinde olursa olsun gece uçuşlu ambulans helikopterler artık bu milletin hizmetinde. Bu millete bu hizmetleri layık görmeyenler, milletten gerekli cevabı alıyor. Keşke gerekli dersi de alabilseler. Millet onlara tekrar tekrar ders veriyor ama ne yazık ki anlamıyorlar. İnşallah o dersleri alabilecekleri aklı, izanı ve vicdanı da Rabbim onlara nasip etsin. Çünkü biz onların da iyiliğini isteyen bir anlayışın mensuplarıyız."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...