Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Okulu ateşe vermek isteyen teröristleri maskedeki ipucu ele verdi

Düzenleyen:
Okulu ateşe vermek isteyen teröristleri maskedeki ipucu ele verdi

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Fatih'te bir ilkokulu ateşe vermek isteyen terör yandaşları yüzlerini kapattıkları maskelerle gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen eylemcileri maskedeki DNA örneği ele verdi.

İstanbul Fatih'te, Mimar Sinan İlkokulu 23 Ocak'ta gece yarısı molotofkokteylli saldırıya uğradı. Okulun çevresinde bulunan bazı otomobilleri de yakan göstericiler, yüzlerini kapattıkları bazı metaryal ve maskelerle birlikte gözaltına alındı. Yaşları 18 ile 25 arasında değişen 5 kişi, polisteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmedi.

DNA TARAMASI YAPILDI

İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen şüpheliler, kan örnekleri alındıktan sonra mahkeme tarafından 'delil yetersizliğinden' serbest bırakıldı. Göstericilerin yüzlerini kapatmak için kullandıkları maske ve bazı metaryaller üzerinde DNA taraması yapıldı.

Okulu ateşe vermek isteyen teröristleri maskedeki ipucu ele verdi

DNA'LAR ÖRTÜŞTÜ

Maske ve molotofkokteyllerinden alınan DNA örnekleri, 5 göstericiden alınan kan örneklerindeki DNA'larla örtüştü. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DNA sonucunun ardından 5 göstericiyi tekrar gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 eylemci, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.(Habertürk)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...