Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3 ton patlayıcı yüklü minibüs imha edildi

Düzenleyen:
3 ton patlayıcı yüklü minibüs imha edildi

GÜNDEM Haberleri

Mardin’in Yeşilli ilçesinde polisin dikkati sayesinde ele geçirilen 3 ton patlayıcı yüklü minibüs, kontrollü bir şekilde infilak ettirildi. Patlama anı, saniye saniye kaydedildi.

Yeşilli’de 12 Nisan’da akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğü önünden geçen bir minibüsten şüphelenen polis ekipleri “dur” ihtarında bulunmuştu. İhtara uymayarak kaçan araç, polis ekipleri tarafından takibe alınmıştı. Takip sırasında polisler, aracın lastiklerini silahla ateş ederek, patlatmıştı.

Patlak lastikle bir süre daha kaçan minibüstekiler, Ömerli ilçesi yol ayrımında aracı bırakıp, kaçmıştı. Araçta yapılan aramada, düzeneğe bağlı 3 ton patlayıcı bulunmuştu. Patlayıcı düzeneği, özel kıyafetli bomba imha uzmanlarının yaklaşık 4 saat süren çalışmasının ardından etkisiz hale getirilmişti. 

Minibüs, içerisindeki 3 ton patlayıcı ile Mardin merkez İstasyon Mahallesi’ndeki kırsal bir alana götürülerek, imha edildi. Patlamanın şiddeti, kent merkezinden bile hissedilirken, bazı ev ve işyerlerinin camları kırıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...