İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Ankara'dan ayrıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Ankara'dan ayrıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ruhani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak gerçekleştirdiği resmi ziyaretin ardından Ankara'dan Tahran'a hareket etti.

İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, özel uçakla 19.10'da Esenboğa Havalimanı'ndan ayrıldı. Ruhani'yi, havalimanına aynı araçla geldiği Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz uğurladı.

Ruhani, Türkiye’nin dönem başkanlığını devraldığı, İstanbul'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 13. İslam Zirvesi'ne katılmış, ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle resmi ziyaret için dün Ankara'ya gelmişti.

Ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile baş başa görüşme gerçekleştiren ve Türkiye-İran 3. Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi (YDİK) Oturumu'na katılan İran Cumhurbaşkanı Ruhani, ortak basın toplantısı ve öğle yemeğine iştirak etmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...