Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstiklal Caddesi'nde polis müdahalesi

Düzenleyen:
İstiklal Caddesi'nde polis müdahalesi

GÜNDEM Haberleri

Grup Yorum'un bugün Yenikapı'da yapmayı planladığı 'bağımsız Türkiye' konserine İstanbul Valiliği'nce için verilmemesinin ardından İstiklal Caddesi'nde, 'şarkı söyleme eylemi' yapan gruba polis müdahale etti.

Grup Yorum, valiliğin yasak kararının ardından yaptığı açıklamada dinleyicilerini bugün saat 15:00'te bulundukları her yerde şarkılarını söylemeye çağırmıştı. İstiklal Caddesi'nde toplanan yaklaşık 20 kişi, Grup Yorum'un şarkılarını söyledi. Halay da çeken gruba polis müdahalede bulundu. Müdahale sırasında arbede çıktı. Grup üyeleri, yaka paça gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar polis minibüsüne bindirilerek emniyet müdürlüğüne götürüldü
YENİKAPI'DA DA ÖNLEM ALINDI
Bu arada valiliğin yasakladığı Yenikapı'da sabah saatlerinden itibaren polis geniş güvenlik önlemi aldı. Yenikapı Meydanı'nın girişinde de TOMA konuşlandırıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...