Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ali İsmail Korkmaz davasında karar değişmedi

Düzenleyen:
Ali İsmail Korkmaz davasında karar değişmedi

GÜNDEM Haberleri

Eskişehir'de Gezi Parkı eylemleri sırasında dövülerek öldürülen üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'la ilgili dava, Yargıtay kararı bozduğu için yeniden görüldü. Davada karar değişmedi.

Eskişehir'de Gezi Parkı eylemleri sırasında dövülerek öldürülen üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'la ilgili davanın duruşması Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı.

Aynı mahkeme daha önce sanık polis memuru Mevlüt Saldoğan'a, "kasten yaralama sonucu ölüme neden olmak" suçundan 13 yıl hapis cezası vermiş, ceza 10 yıl 10 aya indirilmişti. Sanık Yalçın Akbulut ise 10 yıl hapis cezası almıştı.

Mahkeme kararında direndi. Tutuklu 3 esnaf ise 33 aydır tutuklu oldukları ve cezanın büyük kısmını çektikleri için tahliye edildi.

Ali İsmail Korkmaz, 2 Haziran 2013'te, Eskişehir'deki Gezi Parkı eylemleri sırasında dövülmüş olaydan 38 gün sonra, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...