Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yüksekova'da büyük temizlik var!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Yüksekova'da büyük temizlik var!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ndeki operasyonlarda sona yaklaşılırken, kapsamlı bir temizlik için Esentepe ve Esenyurt mahallelerinde PKK'lıların karargah olarak kullandığı evlere tek tek girilerek, patlayıcılara karşı detaylı arama yapılıyor.

Yüksekova'da 13 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan 'Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Müşterek Operasyonu'da sona yaklaşıldı. Pazar günü Özel Hareket Polisi Sinan Kunduracı'nın şehit edilmesinden sonra kapsamlı bir operasyon yapan asker ve polisler, son temizlik çalışmasında ilçede bulunan PKK'lıların kaçmasını önlemek içinde geniş kapsamlı tedbirler alıyor.
Bu arada, temizlik harekatı için bugün zırhlı araçlarla girilen Esentepe ve Esenyurt mahallelerinde kapsamlı aramalar yapıldı. PKK'lıların karargah olarak kullandığı evler, patlayıcılara karşı detaylı arandı. Bulunan patlayıcılar imha edildi. İlçede bazı bölgelerde belirlenen hedeflere yapılan top atışları ise sürüyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...