Şırnak'ta çatışma: 2 şehit, 4 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Şırnak'ta çatışma: 2 şehit, 4 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Şırnak'ta teröristlerin açtığı ateş sonucu 2 asker şehit oldu, 4 güvenlik görevlisi yaralandı.

Şırnak'ta güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 1 astsubay ile 1 uzman çavuş şehit oldu, 4 güvenlik görevlisi yaralandı.

Şırnak merkezde 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte güvenlik güçleri, hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak, PKK'lıları etkisiz hale getirmek ve halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 'Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftci Operasyonu'nu sürdürüyor.

Operasyon kapsamında bugün Bahçelievler Mahallesi'nde PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 6 güvenlik görevlisi yaralandı. Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılan yaralı askerlerden durumları ağır olan 1 astsubay ile 1 uzman çavuş doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Yaralı 4 güvenlik görevlisinin tedavileri sürüyor.

Güvenlik PKK'lıları etkisiz hale getirmek için Bahçelievler Mahallesi'nde operasyonlarını yoğunlaştırarak devam ettiriyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...