HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Emniyet Genel Müdürü’nden kritik bölgelere ziyaret

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Emniyet Genel Müdürü’nden kritik bölgelere ziyaret
Emniyet Genel Müdürü, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz ve beraberindeki heyet incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır, Mardin, Cizre ve İdil’in ardından Yüksekova ilçesine geçti.

Emniyet Genel Müdürü Lekesiz ilçeye gelişinde, Hakkari Valisi Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ve İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından karşılandı. Lekesiz, ilin genel durumu, operasyonlar sonrasında planlanan geçici-kalıcı güvenlik noktalarının son durumları ile alınan ve alınması gereken tedbirler hakkında brifing aldı. Lekesiz brifingin ardından yaptığı konuşmada, ülkemizin köklü tarihi birikimi, dünya genelindeki sosyal, siyasal ve ekonomik bağlantıları ile bölgesel ve küresel anlamda iddia sahibi bir ülke olduğunu ifade etti.

"TÜRK POLİS TEŞKİLATI YENİDEN İNŞA EDİLİYOR"

Medeniyet yürüyüşünde daha hızlı olmamıza engel olan tüm sorunların birlik ve beraberlik içinde ortadan kaldırılacağına dikkat çeken Lekesiz, milletimizin desteği ile yapılan başarılı operasyonlarla bunun bir kez daha ispatlandığını söyledi. Son zamanlarda polis teşkilatında yeni düzenlemeler yapıldığını vurgulayan Lekesiz, “Polisin mesleğe başlangıcından emekliliğine kadar eğitimi gözden geçiriliyor ve yeniden planlanıyor. Personel, araç, gereç, fiziksel altyapı, zihinsel yaklaşım ile adeta Türk Polis Teşkilatı yeniden inşa ediliyor” dedi.

Konuşmasının sonunda Lekesiz, operasyon sürecinin başarılı yönetilmesi ile sonuçlandırılması dolayısıyla başta Vali Canbolat olmak üzere tüm güvenlik güçlerimize ve bu kadar meşakkatli çalışmaları yaparken görevlilerimize daima destek olan değerli eşleri ile çocuklarına teşekkür etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline görevlerinde başarılar dileyen Emniyet Genel Müdürü Lekesiz Ankara’ya hareket etmek üzere Yüksekova’dan ayrıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...