Bahçeli: Hükümetin mücadelesinde yanındayız

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bahçeli: Hükümetin mücadelesinde yanındayız

GÜNDEM Haberleri  / İHA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı'nın "Dolmabahçe mutabakatı' konusunda sarf ettiği sözleri için umut vericidir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında konuştu.
"Hükümetin yanındayız"
Sayın Cumhurbaşkanı'nın takdir edeceği gibi biz de yıllarca 'Ne Dolmabahçe mutabakatı?' dedik. Caninin sözde 10 maddelik metnini yerin dibine soktuk.  AK Parti terörle mücadele ettiği sürece, diğer eleştirilerimiz baki kalmakla birlikte yanındayız.
Trabzonspor açıklaması
En küçük bir fikir ayrılığı, en ufak bir tartışmada derin ihtilaf ve çalışmalara dümen kırmaktadır. Stadyumlardan taşan öfke selini görüyorsunuz, Türk sporunun nasıl bir yozlaşma seline kapıldığına eminim ki endişeyle tanık oluyorsunuz. Geride kalan hafta sonu, iki güzide kulübümüz olan Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında müsabakada yaşananlar hepimiz adına üzüntü vericidir. Bir holiganın hakeme saldırması ve hatta darp etmesi doğal olarak her birimize 'nereye gidiyorsunuz?' sorusunu sordurmuştur. Elbette müessif olayların Trabzonspor'a ve Trabzon ilimize tümden mal edilmesi yanlış olacaktır. Hakem hataları olsa da, hiçbir sporseverin Trabzon'daki şiddet tablosunu meşru ve masum görmesi de düşünülmeyecektir. Gerekçesi ne olursa olsun, hiçbir vatan evladının Ankaragücü ile Diyarbakır karşılaşmasından sonra çıkan arbede ve asayişsizliklere sıcak bakması da mümkün olmayacaktır. Bize ne olmuştur? Türk milleti bu hiddet ve dehşet türbülansına nasıl gerilemiştir

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...