Siirt’te çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Siirt’te çok sayıda mühimmat ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Siirt’in Eruh ilçesinde düzenlenen operasyonda, terör örgütü mensuplarına ait çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Siirt Valiliği’nden yapılan açıklamada, 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Eruh ilçesi Akmeşe, ve Bilgili köyleri ile Kuyucak Mahallesi bölgesinde, “Şehit Piyade Binbaşı Zafer Kılıç” adı verilen operasyon düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, operasyonda, 5 adet RPG-7 mühimmatı, 6 adet RPG-7 sevk fişeği, 511 adet piyade tüfeği fişeği, 1 adet büyük telsiz, 2 adet gündüz görüş dürbünü, 1 adet gece görüş dürbünü, 2 adet el telsizli düzenek, 5 adet uzaktan kumanda düzeneği, 150 metre kablo, muhtelif giyim ve yaşam malzemelerinin ele geçirildiğini bildirdi. Ele geçirilen yaşam malzemelerinin olay mahallinde imha edildiği, ilgili teçhizat ve mühimmatların ise muhafaza altına alındığı belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...