Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursa saldırısında ilk şüpheli o örgüt

Düzenleyen:
Bursa saldırısında ilk şüpheli o örgüt

GÜNDEM Haberleri

Bursa Ulucami yakınında kendini patlatan kadın canlı bombanın, terör örgütü IŞİD militanı olma ihtimalinin değerlendirildiği bildirildi. Bir diğer ihtimal ise saldırıyı terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği yönünde.

Bursa Ulucami bahçesi batı kapısında meydana gelen saldırıda canlı bomba öldü, 13 kişi yaralandı. Kulak çınlaması, sinir krizi gibi nedenlerle hastaneye başvuran vatandaşların sayısı 20'yi buldu. Bursa’da yaşanan patlamaya 25 yaşlarındaki kadın canlı bombanın yol açtığı, intihar bombacısının kendisini patlattığı açıklandı. Patlamanın camide iki tane cenazenin bulunduğu sırada yaşandığı, bu nedenle avluda çok sayıda vatandaş vardı. Patlama anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Yaralıların durumu iyi.

DHA'nın haberine göre Bursa Ulu Cami yakınında kendini patlatan kadın canlı bombanın, terör örgütü IŞİD militanı olma ihtimalinin değerlendirildiği bildirildi. Bir diğer ihtimal ise saldırının arkasında terör örgütü PKK olduğu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...