Van'da büyük patlama

Düzenleyen:
Van'da büyük patlama

GÜNDEM Haberleri

Van'da polis aracının geçişi sırasında rögara yerleştirilen bomba infilak ettirildi. Patlamanın şiddetinden dolayı bazı evlerin duvarları çöktü, 5 metre genişliğinde bir çukur oluştu. Patlamanın ardından başlatılan hava destekli operasyon devam ediyor.

Alınan bilgilere göre, Hacibekir Mahallesi Doğu Caddesi ile Meteoroloji 16. Sokak kesişiminde polis aracının geçişi sırasında daha önceden rögara yerleştirilen bombanın infilak ettirilmesi sonucu büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, Doğu Caddesi'nden Hal Kavşağı istikametine doğru 5 metre genişliğinde bir çukur oluştu. Patlamanın şiddetinden dolayı bazı evlerin duvarlarının çöktüğü bildirildi. Bölgeye çok sayıda zırhlı araç sevk edilirken, başlatılan hava destekli operasyon devam ediyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...