Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ermenistan ateşle oynuyor'

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ermenistan ateşle oynuyor'

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hırvatistan'da gazetecilerin sorularını cevaplarken yaptığı açıklamada, Ermenistan'ın ateşle oynadığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında yaşanan çatışmalar ve Ermenistan güçlerinin provokasyonlarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bana göre Ermenistan ateşle oynuyor. Türkiye'nin her vesileyle iyi niyet gösterdiği biliniyor. Bu çatışma ortamında Azerbaycan ve İlham Aliyev güç kazanıyor. Rusya da tam manasıyla Ermenistan'a destek veremiyor. En azından açıktan destek veremiyor, çünkü Azerbaycan ile de menfaat ilişkisi var. Şu an Azerbaycan'ın geri aldığı yerlerle ilgili olarak "Bizim için önemli değil" deseler de Ermenistan'ı korku sarmaya başladı. Azerbaycan'ın durumu çevresindeki ülkelere benzemez. Ne Gürcistan'a ne de Ukrayna'ya benzer."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...