Gaziantep'te 'özel güvenlik bölgesi' uygulaması

Düzenleyen:
Gaziantep'te 'özel güvenlik bölgesi' uygulaması

GÜNDEM Haberleri

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde, Köprübatı Hudut Karakolu Fırat Nehri yakınındaki ada bölgesinin 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Suriye sınırında güvenlik  durumunu desteklemek, vatandaşların can ve mal güvenliğini olası tehdit ile  tehlikelerden bertaraf etmek amacıyla, Köprübatı Hudut Karakolu Fırat Nehri  yakınındaki ada bölgesinin, 29 Nisan 2016 günü saat 13.00'ten başlayıp 13 Mayıs  2016 günü saat 13.00'te bitecek şekilde 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan  edildiği belirtildi. Açıklamada, 29 Nisan-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında özel güvenlik  bölgesi ilan edilen yerlerde her türlü araç ile insan giriş çıkışının kontrolünün  gerektiğinde yasaklanması ve gerekli güvenlik tedbirleri uygulamalarının İl  Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğünce yapılacağı kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...