Isparta merkezli FETÖ/PDY operasyonunda 5 tutuklama

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Isparta merkezli FETÖ/PDY operasyonunda 5 tutuklama

GÜNDEM Haberleri  / AA

Isparta merkezli 3 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda adliyeye sevk edilen 15 zanlıdan 5'i tutuklandı, 4'ü adli kontrol şartıyla, 6'sı ise Cumhuriyet Savcılığınca serbest bırakıldı.

Isparta merkezli 3 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda adliyeye sevk edilen 15 zanlıdan 5'i tutuklandı, 4'ü adli kontrol şartıyla, 6'sı ise Cumhuriyet Savcılığınca serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Isparta, İstanbul ve Ankara'da FETÖ/PDY üyelerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına 15 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan eski Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektör yardımcıları Talip Türcan ve Şakir Şahin ile eski SDÜ Genel Sekreteri Mustafa Diri, eski Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekeriya Akman ve öğretim üyesi Mustafa Kelen tutuklandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü adli kontrol şartıyla, 6'sı ise Cumhuriyet Savcılığındaki ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...