HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TBMM'den milletvekili danışmanlarına idari inceleme

Düzenleyen: / Kaynak: AA
TBMM'den milletvekili danışmanlarına idari inceleme
İdari İnceleme, Milletvekili Yardımcı Personeli, TBMM Anayasa Komisyonu&tt2;ndaki Kavga, Tbmm Genel Sekreterliği, , Haber

GÜNDEM Haberleri  / AA

TBMM Genel Sekterliği, Anayasa Komisyonundaki olaylara müdahil olan ve yaşananlara ilişkin sosyal medya üzerinden mesajlar paylaşan bazı milletvekili danışmanları ile ilgili inceleme başlattı.

TBMM Genel Sekterliği, Meclis Anayasa Komisyonundaki tartışmalar ile sonrasındaki olaylara müdahil olan ve komisyonda yaşananlara ilişkin sosyal medya üzerinden siyasi içerikli mesajlar paylaşan bazı milletvekili danışmanları ile ilgili idari inceleme başlatıldığını bildirdi.

Genel Sekreterlikten yapılan yazılı açıklamada, TBMM Anayasa Komisyonunun dünkü toplantısında yaşanan tartışmalar ile sonrasındaki olaylara bazı milletvekili danışmanlarının da müdahil olduklarının ve komisyonda yaşananlara ilişkin olarak sosyal medya üzerinden siyasi içerikli mesajlar paylaştıklarının üzüntüyle görüldüğü ifade edildi.

Milletvekili yardımcı personelinin bu tür davranış ve paylaşımlarının, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile TBMM Başkanlık Divanınca kabul edilen milletvekili yardımcı personelinin istihdamına ilişkin usul ve esaslara aykırı olduğu ve hiçbir şekilde kabul edilmeyeceği belirtildi.

Açıklamada, konuya ilişkin gerekli idari incelemenin başlatıldığı bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...