Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu mektup teröristlerin kirli yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bu mektup teröristlerin kirli yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Mardin’in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlarda sırasında bulunan, ilkokul öğrencisi olduğu tahmin edilen bir çocuğa ait günlükte yazanlar, yaşanan olayların günlük yaşamlarının bir parçası haline geldiği ve ne kadar normal karşıladıklarını gözler önüne seriyor.

Bölgedeki askeri kaynaklar, Nusaybin’de yapılan ev aramaları sırasında bir çocuğa ait günlükteki detayları paylaştı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde yürütülen operasyonlar esnasında bir ev aramasında tesadüfen bir güvenlik görevlisinin, o evde daha önce yaşayan normal bir ailenin çocuğuna ait günlüğün gözüne takıldığı, ilkokul öğrencisi olduğu tahmin edilen çocuğun kendince bir defteri günlük olarak tuttuğu görüldü. Bu günlükte her gün için yazılan sayfaların bazı farklılıklar içerdiği ancak değişmeyen bir cümlenin olduğu, hemen hemen günlüğün 10 sayfasında "YDG-H bizim evin önünde hendek yaptı biz de (yani diğer mahalleli çocukları kast ediyor) onlara yardım ettik" şeklindeki yazının yer aldığı belirtildi.

Küçük çocuğun bir günü günlükte şöyle anlatılmakta:

"Canım günlük;

Bugün sabah erkenden uyandım, elimi yüzümü yıkadım, okula gittim. Okul çok güzel geçti. Yazılıya girdim, sınav kolay geçti; okulda eğlendim. Eve geldim, yemek yedim sonra ödevlerimi yaptım. Dışarıya çıktım sonra eve geldim. Biraz TV izledim. ‘YDG-H bizim evin önünde hendek yaptı. Biz de onlara yardım ettik.’ Sonra bitince eve geldik uyuduk."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...