'Türkiye teröre en fazla maruz kalan ülke'

Düzenleyen:
'Türkiye teröre en fazla maruz kalan ülke'

GÜNDEM Haberleri

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni İsmail Kapan, Ordu Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksekokulu Gazetecilik ve Habercilik Bölümü tarafından düzenlenen “Medya Çalıştayı”nda yaptığı konuşmada, “Hiçbir hak ve özgürlük dünyanın hiçbir ülkesinde sınırsız değildir. Mutlaka her devlet kendi şartlarına göre hak ve hürriyetlerde düzenlemeler yapar, sınırlamalar getirir” dedi.

Doğan Arzık İHA

2001’den itibaren, terör hadiseleri baş gösterince ABD, İngiltere ve İspanya’da olağanüstü tedbirler getirildiğine işaret eden Kapan, “Hâlâ ABD’de, İngiltere’de, İspanya’da ve şimdilerde Fransa ve Belçika’da teröre karşı olağanüstü hâl yöntemleri uygulanıyor. Bir kişi uçakta ‘Allah’ kelimesi söyledi diye uçuşu iptal ediyorlar ve yolcuyu aşağı indiriyorlar. Teröre son 40 yıl boyunca en fazla maruz kalan bir ülke olarak Türkiye’nin bu manada ‘medya hürriyeti’ ile ilgili, ‘düşünce hak ve hürriyetleri’ ile ilgili gerçekçi olarak yaptığı düzenlemelere normal şartlarda kimsenin itiraz etmemesi lazım” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...