HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Davutoğlu: 'Her makamı elimin tersiyle iterim ama...'

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Davutoğlu: 'Her makamı elimin tersiyle iterim ama...'
Başbakan Davutoğlu, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu: 'Her makamı elimin tersiyle iterim ama hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam' dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti içinde fitne çıkarılmasına asla müsaade etmeyeceğini ifade ederek, "Nefsimi ayaklar altına alırım, her makamı elimin tersiyle iterim ama asla bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam" dedi.

AK Parti grup toplantısında konuşan Davutoğlu, umudunu AK Parti’ye bağlayan milyonlara seslenerek, "Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim ama asla bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam. Dünya mazlumlarının tek umudu olan bu Ak hareketin zarar görmesine bu Ak yürekli kadroların üzülmesine, beise düşmesine asla izin vermem. Bugün herkes imtihandadır. Kim ne fitne yaparsa yapsın, kim ne yazarsa yazsın, biz Allah’tan korkalım" diye konuştu.

HDP’YE SERT TEPKİ

Davutoğlu’nun hedefinde Anayasa Komisyonundaki çirkin görüntülere yol açan HDP de vardı. Başbakan, "HDP ahlaksız bir şiddeti savunmaya, TBMM’de uygulamaya çalışıyor. Yönetimlerin kendilerinde olduğu şehirlere bile ihanet ediyorlar. Eli kanlı bir örgütün sözcülüğünü yapmaya devam ediyor. Dokunulmazlık sürecini engellemek için milletvekillerimize saldırıyorlar. Meclis çatısını kavganın, kargaşanın adresi olarak göstermek peşindeler. Ulu Cami’yi kana bulayan herkese dokunulacaktır. Hiçbir yere kaçamazlar" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...