Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Vatanım için gidiyorum anne'

Düzenleyen:
'Vatanım için  gidiyorum anne'

GÜNDEM Haberleri

Hakkari’de şehit olan iki kahraman, memleketlerinde gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Hakkari Şemdinli’de terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Muttalip Soylu ve Ayhan Erdoğan’ın cenazeleri törenle memleketlerine uğurlandı. Şehitlerden Piyade Er Ayhan Erdoğan’ın naaşı Bartın’da 10 bin kişinin katıldığı tören sonrası ebediyete uğurlandı. Şehidin cenaze töreninde annesi Elmas, babası Recep, kardeşi Rukiye Erdoğan ve ikizi Reyhan Heper, tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Elmas Erdoğan, “Ah kuzum bizi bırakıp nereye gidiyorsun? Ah benim kuzum bunu bana nasıl yaptın, ben nasıl güleyim artık?”  feryatları yürek dağladı. Öte yandan şehidin askere gitmeden önce otomobilinin arkasına, “Vatan için gidiyorum. Senin için döneceğim annem” yazdığı ve bunu bir süre önce sosyal medya hesabında paylaştığı öğrenildi. Tezkeresine 28 gün kala şehit olan Piyade Onbaşı Muttalip Soylu’nun naaşı da Niğde’de defnedildi. Törende anne Zeliha ile abla Esma Soylu, askerlerin taşıdığı şehidin fotoğrafını öptü. 
1 ŞEHİT DAHA..
 Hakkari’de Irak sınırındaki bölgede arama tarama faaliyeti yürütülen güvenlik güçlerine teröristlerce düzenlenen saldırıda Uzman Çavuş Gökhan Aslan şehit oldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...