AK Parti MYK, Davutoğlu başkanlığında toplandı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
AK Parti MYK, Davutoğlu başkanlığında toplandı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

AK Parti MYK, Başbakan Davutoğlu başkanlığında toplandı. 1 saat 15 dakikalık gecikme ile başlayan toplantı sonrası Davutoğlu'nun görevi bıraktığını açıklaması bekleniyor.

AK Parti, olağanüstü kongreye gidiyor... Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün yaptığı görüşmede alındı. Kongre takvimi, Davutoğlu başkanlığında toplanacak AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) belirlenecek. Daha önceden saat 11.00'de başlayacağı açıklanan toplantı için Davutoğlu, saat 12.00 sıralarında AK Parti Genel Merkezi'ne geldi. Toplantı yaklaşık 1 saat 15 dakikalık gecikmeyle başladı. Kısa sürmesi beklenen toplantı sonrasında, Ahmet Davutoğlu'nun kameralar karşısına geçerek görevi bırakacağını açıklaması bekleniyor. Davutoğlu'nun bu ay içinde yapılması planlanan kongede aday olmayacağı belirtiliyor.

AK Parti MYK, Davutoğlu başkanlığında toplandı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN BUGÜNKÜ PROGRAMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 14.00'te Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya'yı cumhurbaşkanlığı sarayında kabul edecek. Saat 15.00'te Katar'ın Savunmadan Sorumlu Devlet Bakanı Halid Bin Al Attıyah'ı ve bunun ardından da saat 16.00'da MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek olan Erdoğan, saat 20.00'de ise Dolmabahçe Sarayı'ndaki Uluslararası Yüksek İdari Yargı Mercileri Birliği Kongresi Gala Yemeği'ne katılacak. Cumhurbaşkanı'nın saraydaki görüşmeleri basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...