Gaziantep saldırısıyla ilgili 51 kişi adliyede

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gaziantep saldırısıyla ilgili 51 kişi adliyede

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik gerçekleştirilen bombalı eylemle ilgili gözaltında bulunan 51 kişi adliyeye sevk edildi.

Gaziantep’te 1 Mayıs 2016 tarihinde, İl Emniyet Müdürlüğü önünde DAİŞ terör örgütüne mensup İsmail Güneş tarafından infilak ettirilen bombalı araçlı saldırıda 2 polis şehit olmuş, 18’i polis 22 kişi yaralanmıştı. Geçekleştirilen saldırı sonrası başlatılan operasyonda, saldırıyı gerçekleştiren İsmail Güneş’e ve yakınlarına ait çok sayıda adrese baskın düzenlenmiş, içlerinde İsmail Güneş’in babası S.G., ağabeyi M.G., amcası M.G. ile 3 kız kardeşinin de aralarında bulunduğu 51 kişi gözaltına alınmıştı.

Yaşanan terör saldırısı kapsamında yürütülen soruşturmada gözaltında bulunan 51 kişinin sorguları tamamlanarak, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Sevk edilenlerin arasında İsmail Güneş’in yakınlarının yanı sıra saldırıyla bağlantılı kişiler ve patlamanın olduğu günü Nur Atay kullanıcı ismiyle, "Devlet Hastanesinde 15 ölü, 85 yaralı var. Haberlerde anlatılan kadar kaybımız az değil maalesef" yazılı paylaşım yapan şahsın da bulunduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...