HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sahte evrak operasyonunda 7 kişi tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sahte evrak operasyonunda 7 kişi tutuklandı
Şanlıurfa, Şanlıurfa Operasyon, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

​Şanlıurfa’da iki gün önce düzenlenen sahte evrak operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 9 kişiden 7’si tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, vatandaşların bilgilerini kullanarak hastanede tedavi oluyormuş gibi gösterip, devleti dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 9 kişiden hastane ortakları Dr. İbrahim T., Dr. Cuma T., Dr. İlhami K. ve Mesul Müdürler Dr. Mustafa K., Dr. Ahmet Ç. ile Bilgi İşlem Görevlileri Ömer Ü. ve Ümit Ü. tutuklanırken, Dr. Haluk Y. ile Dr. Durukan T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polislerin incelemesinde özel hastanede günlük 450 kişinin acil serviste muayene edildiği, toplamda ise 3 yıl içinde bu sayının yaklaşık 600 bin olduğu belirtildi. Zanlıların bu yolla devletten yaklaşık 43 milyon lira muayene parası aldıkları ve devleti bu yolla dolandırdıkları iddia edildi. 
Polis tarafından hastane kayıtlarında yapılan incelemede düzenlenen sahte evraklarla, aylar önce ölen bazı hastaların hastanede ameliyat edilerek halen tedavi görüyor gibi gösterildiği tespit edilmişti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...