Yalçın Akdoğan'dan kongre yorumu

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Yalçın Akdoğan'dan kongre yorumu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun olağanüstü kongre kararını açıklamasının ardından yaptığı açıklamada, "Halkımız müsterih olsun ne AK Parti içinde bir sıkıntı yaşanır ne de Türkiye'nin bir sıkıntı yaşamasına izin veririz. Güven, istikrar en kıymetli hazinemizdir" dedi.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, AK Parti'de olağanüstü kongre kararı alınmasına ilişkin, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

Güven ve istikrar vurgusu yapan Akdoğan, Başbakan Davutoğlu'na teşekkür ederek, "Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na hayırlı hizmetleri ve birlik beraberliği öne çıkaran konuşması sebebiyle teşekkür ediyoruz. Birlik ve kardeşlik içinde yapılacak olan AK Parti Olağanüstü Kongresinin partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Halkımız müsterih olsun ne AK Parti içinde bir sıkıntı yaşanır ne de Türkiye'nin bir sıkıntı yaşamasına izin veririz. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, hükümetimiz, tüm kurumlarımız ülkemizin esenliği için çalışmaktadır. Güven, istikrar en kıymetli hazinemizdir" ifadelerini kullandı.

Yalçın Akdoğan'dan kongre yorumu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...