TSK bu defa çok sert karşılık verdi! Öldürüldüler...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
TSK bu defa çok sert karşılık verdi! Öldürüldüler...

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Genelkurmay Başkanlığı, Kilis’e roket atıldığı tespit edilen DEAŞ terör örgütünün iki silah mevziinin imha edildiğini açıkladı. İlk belirlemelere göre 7 DEAŞ üyesi teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bugün öğle saatlerinde DEAŞ terör örgütü kontrolündeki Suran bölgelerinden Kilis’e 2 adet roket atıldığı tespit edildiği belirtilerek, bölgede konuşlu olan ANTPQ-36 hedef tespit radarıyla roketlerin atıldığı bölgelerdeki DEAŞ silah mevzilerinin tespit edildiği ve sınırda konuşlu ateş destek vasıtaları ile (Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar (ÇNRA) bataryasıyla) ateş altına alınan iki DEAŞ silah mevziinin imha edildiği ifade edildi. İlk belirlemelere göre 7 DEAŞ üyesi teröristin etkisiz hale getirildiği kaydedildi. Kilis’te boş bir alana isabet eden mermiler nedeniyle can kaybı yaşanmadığı ve yaralı olmadığı bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...