Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tunceli Valiliği sokağa çıkma yasağını kaldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Tunceli Valiliği sokağa çıkma yasağını kaldırdı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Tunceli Valiliği, Mazgirt İlçesi'nin 15 köy ve mahallesinde devam eden sokağa çıkma yasağının bugün saat 14.00 itibariyle kaldırıldığını duyurdu.

Tunceli Valiliği tarafından Mazgirt ilçesine bağlı 15 köyde dün saat 14.00 itibariyle uygulamaya konulan sokağa çıkma yasağı bugün saat 14.00 itibariyle kaldırıldı. Tunceli Valiliği tarafından dün Mazgirt ilçesinin Alhan, Cefan, Konacık, Seyitler, Babil, Aktarla, Koyunuşağı, Dayılar, İbimahmut, Dervişler, Akpınar, Geçitveren, Sarıkoç, Yeldeğen, Güleç köy ve mahallelerinde; operasyon nedeniyle ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Yasak, bugün saat 14:00 itibariyle kaldırıldı.

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA
Mazgirt Kaymakamlığı tarafından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: “5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun ilgili hükümleri gereğince Tunceli’nin Mazgirt ilçesi Alhan, Cefan, Konacık, Seyitler, Babil, Aktarla, Koyunuşağı, Dayılar, İbimahmut, Dervişler, Akpınar, Geçitveren, Sarıkoç, Yeldeğen, Güleç köy ve mahallelerinde sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 5 Mayıs 2016 günü saat 14:00 itibariyle ikinci bir duyuruya kadar belirtilen yerlerde ilan edilen sokağa çıkma yasağı, 6 Mayıs 2016 günü saat 14:00’den itibaren kaldırılmıştır. Vatandaşlarımıza kendi can ve mal güvenliği için alınan bu tedbire sağduyu ile riayet etmeleri nedeniyle teşekkür ediyoruz.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...