Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

DAEŞ'e ağır darbe! 48 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
DAEŞ'e ağır darbe! 48 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Koalisyon güçleri ile yapılan ortak hedef tespit çalışmalarının ardından düzenlenen 4 ayrı hava harekatında 48 DAEŞ'li öldürüldü.

Suriye'nin kuzeyinde muhaliflerin elinde bulunan bölgelere yönelik saldırılarını artırması üzerine Koalisyon güçleri ile yapılan ortak hedef tespit çalışmalarının ardından farklı zaman dilimlerinde 4 ayrı hava harekatı düzenlendi. Düzenlenen hava harekatlarında 48 DAEŞ'li terörist etkisiz hale getirildi.

Koalisyon güçleri ile yapılan ortak hedef tespit çalışmalarının ardından DAEŞ hedeflerine muhalif güçlere destek kapsamında; bugün saat 05:47'de, 06:13'de ve saat 07:41'de Baragitah, Havar, Kilis, Harcele ve Delha bölgelerine F-16 ve A-10'lardan oluşan Koalisyona ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi.

Hava harekatları sonucunda DAEŞ'e ait silah mevzileri ve barınma alanları imha edildi. İlk alınan görüntülerde 44 DAEŞ'li terörist öldürülürken çok sayıda DAEŞ'li terörist yaralandığı tespit edildi.

Savunma halindeki Suriyeli muhaliflerin yerleşim yerlerine yapılan saldırıların kesildiği belirtilirken DAEŞ'in bu bölgelerden geri çekilmek zorunda kaldığı belirtildi.

Saat 11.45'te Koalisyon güçleriyle yapılan ortak hedef tespit çalışmaların ardından Karaköprü bölgesine F-15'lerle yapılan hava harekatı sonucunda ilk belirlemelere göre 4 DAEŞ'li terörist öldürüldü.

Koalisyon güçleri ile yapılan ortak hedef tespit çalışmalarının ardından farklı zaman dilimlerinde düzenlenen 4 ayrı hava harekatında toplam 48 DAEŞ'li teröristin öldürüldüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...