Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son anda öğrenildi, makamlar vekaletsiz kaldı

Düzenleyen:
Son anda öğrenildi, makamlar vekaletsiz kaldı

GÜNDEM Haberleri

Bosna Hersek ziyareti öncesi, Başbakan Davutoğlu'nun programında yapılan değişiklikle Tuğrul Türkeş de heyete dahil edilince başbakan yardımcılığı makamları vekaletsiz kaldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bosna Hersek ziyareti programında yapılan değişiklik devlet yönetiminde ilginç bir durum oluşturdu. Yalçın Akdoğan ile Tuğrul Türkeş'in başbakan yardımcılığı makamları vekaletsiz kaldı. Türkeş, gezi heyetinde yer aldığını Başbakan'ın basın toplantısı öncesinde Esenboğa havalimanında öğrendi ve şaşırdı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk Hava Yolları'na ait "Köprübaşı" isimli uçakla TSİ 12.40'ta Bosna Hersek'in Banya Luka şehrine ulaştı. Başbakan Davutoğlu'nun heyetinde eşi Sare Davutoğlu, Başbakan yardımcıları Yalçın Akdoğan, Lütfi Elvan ve Tuğrul Türkeş, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serdar Çam ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de yer aldı.

TÜRKEŞ VEKALET EDECEKTİ AMA...

Resmi Gazete'de bugün yayınlanan tezkerede, Bosna Hersek ziyareti nedeniyle Yalçın Akdoğan'a dönüşüne kadar Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in vekalet edeceğine ilişkin tezkere yayınlandı.

VEKALETSİZ KALDI

Ancak heyete Tuğrul Türkeş de eklendi. Türkeş, gezi heyetinde yer aldığını Başbakan'ın basın toplantısı öncesinde Esenboğa havalimanında öğrendi ve şaşırdı. Türkeş de, Bosna Hersek'e gidince hem Türkeş'in başbakan yardımcılığı makamı hem de Akdoğan'ın başbakan yardımcılığı makamı vekaletsiz kaldı. (Milliyet)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...