Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nevşehir'de polisle çatışanlar bakın kim çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Nevşehir'de polisle çatışanlar bakın kim çıktı!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Nevşehir’de polisin 'Dur' ihtarına uymayarak hafif ticari araçla kaçmak isteyen Afganistan vatandaşı 3 kişinin, uyuşturucu satıcısı olduğu ortaya çıktı.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube ekipleri, Güzelyurt Mahallesi'nde şüphe üzerine Nevşehir plakalı aracı takibe aldıktan sonra 'Dur' ihtarında bulundu. Uyarıya ateş açarak karşılık veren bu kişiler polisle çatışmaya girdi. Araçta bulunan 1 kişi yaralı olarak yakalanırken, 2 kişi kaçtı. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, şöyle denildi:
"Kaçan şahıslardan yabancı uyruklu A.A.T. ve B.M.K. isimli kişiler, yapılan çalışmalar neticesi yakalanmışlardır. Bu kişilerin evlerinde ve araçta yapılan aramada 4 tabanca ve tabancalara ait şarjör ve mermiler, 500 gram 'Süper Ot' olarak tabir edilen 'Skuknk' uyuşturucu madde, 30 gram metamfetamin, 12 gram eroin, 9 gram uyuşturucu Afyon sakızı, 60 gram toz esrar, çok sayıda 6 bin 136 kapsamında bıçak ve kılıç, çok sayıda uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparat, uyuşturucu tartımında kullanıldığı değerlendirilen 2 hassas terazi, 1 dizüstü bilgisayar, 10 cep telefonu ele geçirilmiş olup çalışmalar devam etmektedir."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...