Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Davutoğlu'ndan taksi durağına ziyaret

Düzenleyen:
Başbakan Davutoğlu'ndan taksi durağına ziyaret

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bosna Hersek gezisi dönüşünde, Ankara Telekom Arama Taksi Durağı ile Zirai Donatım Taksi Durağı'nı ziyaret etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bosna Hersek gezisi dönüşünde, Ankara Telekom Arama Taksi Durağı ile Zirai Donatım Taksi Durağı'nı ziyaret etti. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, ziyaret Başbakan Davutoğlu'nun Bosna Hersek dönüşü, Esenboğa Havalimanı'ndan konutuna intikali sırasında gerçekleşti. Samsun yolu üzerindeki Telekom Arama Taksi Durağı'na uğrayan Davutoğlu, şoförlerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Ziyarette, Başbakan Davutoğlu bir başka taksi durağından telefonla arayan ve "Başbakanın aracı durdu mu?" diye soran şoföre, "Başbakan durdu mu bir bakayım, galiba o durmuş gibi gözüküyor." karşılığını verdi.

Başbakan Davutoğlu, telefonda bir süre sohbet ettiği Zirai Donatım Taksi Durağı çalışanına da kendini tanıttı. Bunun üzerine taksici, "Başbakanım biz el salladık, yanlış durağa uğradınız." diyerek Davutoğlu'nu, çalıştığı durağa davet etti.

Davutoğlu, Ankara Telekom Arama Taksi Durağı'nda baklava ve çay ikramı eşliğinde gerçekleşen sohbetin ardından, şoförlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Daha sonra kendisini arayan taksicinin davetini kırmayarak aynı güzergahta bulunan Zirai Donatım Taksi Durağı'na da uğrayan Başbakan Davutoğlu, burada da bir süre şoförlerle sohbet etti.

Başbakan Davutoğlu'na ziyaretinde, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan da eşlik etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...