Anneler Günü"nü ilk kez 102 yaşında kutladılar

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Anneler Günü"nü ilk kez 102 yaşında kutladılar

GÜNDEM Haberleri  / AA

Bodrum'da yaşayan 102 yaşındaki 4 çocuk annesi Fatma Işık'ın Anneler Günü'nü, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanlığı teşkilatı kutladı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan 102 yaşındaki Fatma Işık'ın Anneler Günü ilk kez kutlandı.

AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve parti yönetimi, Atatürk Caddesi'nde ikamet eden ve ihtiyaçları komşuları tarafından karşılanan Işık'ı evinde ziyaret etti. AK Partili kadınları karşısında görünce gözyaşlarını tutamayan Işık'ın elini öperek, Anneler Günü'nü kutlayan parti yönetimi, bazı hediyeler takdim etti.

Çocuklarının uzun yıllardır Almanya'da yaşadığı öğrenilen Işık, yaptığı açıklamada, Anneler Günü’nün ne olduğunu bilmediğini söyledi. Duygulanan Işık, "Bugüne kadar kimse Anneler Günü'mü kutlamadı" dedi.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp da karşılaştığı manzara karşısında üzüldüğünü dile getirdi. Işık'ın bundan sonraki tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirten Demiralp, yaşlı kadına sahip çıkan komşularına da teşekkür etti.

Kumbahçe Mahallesi'nde 86 yaşındaki annesi ve engelli çocuğuyla yaşayan Fatma Bayram'ı da ziyaret eden Demiralp ve beraberindekiler, Bodrum Belediye Meydanı'nda anne ve anne adaylarına karanfil dağıttı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...