Huzurevi sakininden Davutoğlu'na: 'Başbakanlığı bırakmayacaksın'

Düzenleyen: / Kaynak: ajanslar
Huzurevi sakininden Davutoğlu'na: 'Başbakanlığı bırakmayacaksın'

GÜNDEM Haberleri  / ajanslar

'Anneler Günü' dolayısıyla Ankara'daki bir huzurevini ziyaret eden Davutoğlu'na bir huzurevi sakini "Senden rica ederim. Başbakanlığı bırakmayacaksın. Lütfen, rica ediyorum" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Anneler Günü dolayısıyla dün Ankara'daki Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle bir araya geldiği ziyarete ilişkin görüntüler basınla paylaşıldı. Davutoğlu, Anneler Günü dolayısıyla dün Çankaya ilçesindeki Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyarette bulundu. Başbakan Davutoğlu'na ziyaretinde, eşi Sare Davutoğlu da eşlik etti.

Huzurevi sakininden Davutoğlu'na: 'Başbakanlığı bırakmayacaksın'
'NEREDE KALDIN'
Basınla paylaşılan görüntülere göre, ziyarette Başbakan Davutoğlu'nu karşılayan bir huzurevi sakinine Sare Davutoğlu, "Söz verdim getirdim Başbakan'ı." dedi. Huzurevi sakininin "Nerede kaldın" sözlerine Sare Davutoğlu, "Başbakan çok meşguldü." karşılığını verdi.

Huzurevi sakininden Davutoğlu'na: 'Başbakanlığı bırakmayacaksın'
'BİZ SİZDEN RAZIYIZ'

Ardından Başbakan Davutoğlu, huzurevi sakinlerinin ellerini öperek, onlara kırmızı gül dağıttı. Ziyarette bir huzurevi sakininden dua isteyen Davutoğlu, "Can dilinizle dua edin bize." ifadesini kullandı. Elini öptüğü bir huzurevi sakini ise Davutoğlu'na, "Biz sizden razıyız, Allah da sizden yerden göğe kadar razı olsun. Hayırlı günler sizlerin olsun. Allah'ın bereketli, sağlıklı, sıhhatli günleri sizin üstünüzde olsun." şeklinde dua etti.

'KURBAN OLURUM SENİ VERENE'
Kendisine, "Allah benim ömrüm kadar ömür versin, işin rast gelsin, hiç ağzının tadı bozulmasın. Allah yanında olsun, kurban olurum seni verene. Ne olursun, müsaade eder misin öpeyim?" diyen huzurevi sakinine ise Davutoğlu, "Tabii, ben sizin oğlunuzum. Onun için Anneler Günü ziyaretine geldik. Sizin evladınızız, sizi hiç yalnız bırakmayız." karşılığını verdi.

Huzurevi sakininden Davutoğlu'na: 'Başbakanlığı bırakmayacaksın'
BAŞBAKANLIĞI BIRAKMAYACAKSIN ÇÜNKÜ..."
Başbakan Davutoğlu'na huzurevi ziyaretinde bir de ricada bulunuldu. Bir huzurevi sakini Davutoğlu'ndan Başbakanlığı bırakmamasını rica ederek, "Senden rica ederim. Başbakanlığı bırakmayacaksın. Lütfen, rica ediyorum. Çünkü en güzel başbakansın" dedi. Başbakan Davutoğlu da huzurevi sakininin ricasını dinledikten sonra "Öyle mi? Hayırlısı. Dua edin" diye karşılık verdi.

DAVUTOĞLU, SEVGİ EVİNİ DE ZİYARET ETTİ
Davutoğlu çifti, huzurevi ziyaretinin ardından Çankaya'da bulunan bir sevgi evine geçti. Burada, sevgi evinin minik sakini tarafından çiçeklerle karşılanan Davutoğlu, evde kalan çocuklarla bir süre sohbet etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...