Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakkari'deki terör operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Hakkari'deki terör operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hakkari'nin Çukurca ilçesinin iki köyünde başlatılan sokağa çıkma yasağının ardından terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, teröristlerin ülkeye geçişinin engellenmesi amacıyla Valilik tarafından bugün saat 00.30'dan geçerli olmak üzere ikinci duyuruya kadar ilçeye bağlı Akkaya ile il merkezine bağlı Geçimli köyünde uygulanmasına karar verilen sokağa çıkma yasağının ardından operasyon başlatıldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerince zırhlı araçlarla Irak sınırındaki Akkaya köyünde yürütülen çalışmalarda 2 kalaşnikof marka uzun namlulu silah, mühimmat ve gümrük kaçağı olduğu tespit edilen çay ve sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Bu arada ilçeye bağlı Çığlı ve Gündeş köyü ile Ormanlı, Çimenli, Güzeldere ve Köprülü mezralarında bir süredir uygulanan ve Valilik kararıyla kaldırılan sokağa çıkma yasağının ardından çalışmalarını tamamlayan güvenlik güçlerinin bölgeden ayrılmaya başladığı bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...