Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP'de bir istifa daha!

Düzenleyen:
MHP'de bir istifa daha!

GÜNDEM Haberleri

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ufuk Öztürk, bugün gelinen durumun MHP'de değişimi mecbur kıldığını belirterek, görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, 17 Ocak 2015'de yapılan kongrede  delegelerin teveccühü ile geldiği ilçe başkanlığı süresince iki büyük genel seçim  geçirdiklerini belirtti.

 
Bugün gelinen durumun MHP'de değişimi mecbur kıldığını savunan Öztürk,  şunları kaydetti:
"Genel başkan adayı olarak ay kadar temiz ve pakça bir hanım,  yıldızlar gibi parlayan beyefendiler, Türk milletinin ihtiyacı olduğu bir dönemde  bu göreve talip olarak milletimize heyecan getirmişlerdir. Ben ve yönetimim bu  değişim talebinin yanında olarak değerli Genel Başkanlığımızın genelgesi gereği  görevden alınmak yerine istifa etmeyi teşkilatçılık gereği uygun bulduk. 17 Ocak  2015 tarihinde yapılan kongrede delegelerin teveccühü ile geldiğim ilçe  başkanlığından bugün itibarıyla istifa etmiş bulunmaktayım."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...