Acı haber baba evine ulaştı !

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Acı haber baba evine ulaştı !

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şırnak’ta şehit olan polis memurunun acısı memleketi Samsun’a düştü. Şehidin 2 ay önce nişanlandığı ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli iken 15 gün önce geçici görevle gittiği Şırnak’ta terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan Samsunlu 23 yaşındaki polis memuru Ersan Gülpınar’ın acı haberi ailesini ve yakınlarını göz yaşına boğdu. Samsun’un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi Gülünay Sokak’ta ikamet eden şehidin evde bulunan annesi Fadime Gülpınar’a acı haberi Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz verdi. Eve giden emniyet mensuplarından acı haberi alan şehit ailesi gözyaşlarına boğuldu. Şehidin babası Yılmaz Gülpınar’ın postanede çalıştığı, mesaide olduğu için evde bulunmadığı, şehidin 2 kardeşinin olduğu bildirildi.

2 ay önce nişanlanan şehit polisin Samsun’dan izinden yeni döndüğü ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...