Bursa karıştı, yaralı polisler var!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bursa karıştı, yaralı polisler var!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bursa’da, kiracı oldukları iş yerlerinin kentsel dönüşüm için yıkılmak istenmesini protesto eden esnaf ile polis arasında arbede çıktı. 3 kişi gözaltına alınırken, 4 polis memuru hafif şekilde yaralandı.

Osmangazi Belediyesi, Kent Meydanı’nda kentsel dönüşüm projesi başlattı. Gelibolu Sokak’taki dükkanların sahipleri ile belediye yıkım için anlaştı. Ancak, kiracılar, yıkımı protesto etmek için Osmangazi Belediyesi’ne doğru yürüyüşe geçti. Burada içlerinden sözcü seçen grup, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile görüşmek istedi. Bu sırada esnaf ile polis arasında gerginlik çıktı. Gruptakilerden bazıları polise saldırmak isteyince, ekipler biber gazı ve copla müdahalede bulundu. Grup dağıtılırken, olayla alakalı 3 kişi gözaltına alındı. Ayrıca 4 polis çıkan arbede de hafif şekilde yaralandı. Polisin belediye önünde bekleyişi sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...