Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sancaktepe'deki patlama koca binayı bu hale getirdi

Düzenleyen:
Sancaktepe'deki patlama koca binayı bu hale getirdi

GÜNDEM Haberleri

Sancaktepe'de askeri kışla yakınında 7 kişinin yaralanmasına neden olan bombalı araç saldırısının izleri sabah saatlerinde ortaya çıktı. Bir bina kullanılamaz hale gelmiş.

İstanbul Sancaktepe'de askeri kışla yakınında 7 kişinin yaralanmasına neden olan bir araçta meydana gelen patlamanın boyutunu sabah saatlerinde çekilen görüntüler ortaya çıkardı. İş yerleri ve evleri zarar gören vatandaşlar ise patlamanın bıraktığı hasarları gidermeye çalışıyor.

BİNA KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Samandıra Osmangazi Caddesi üzerinde bulunan askeri kışla yakınında bir araçta meydana gelen patlamada 6'sı askeri personel 7 kişi yaralanmıştı. Teröristin aracı terk etmesinden kısa bir süre sonra aracın patlayarak adeta alev topuna döndüğü o anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedilmişti. Patlamanın boyutunu sabah saatlerinde çekilen görüntüler gözler önüne serdi. Görüntülerde patlamanın yakınında bulunan bir apartmandaki dairelerin camlarının patladığı görülürken, yüksek katlı bir bina da kullanılmaz hale geldi. Esnaf ise patlamanın ardından yaralarını sararken, belediye ekipleri de patlama sonucu oluşan enkazı temizliyor.

Sancaktepe'deki patlama koca binayı bu hale getirdi

"ÇOK BÜYÜK BİR PANİK OLDU"

Olaya tanık olan Recep Yalçın isimli vatandaş, "Biz ilk sesi duyduğumuzda direkt dışarı çıktık. Camlar kırıldı. Dışarıda yaralıyı gördük. Ambulansa haber verdik. İş yerinin önünde duran araçta da hasar var. Çok büyük bir panik oldu. Bütün insanlar oraya doluşmaya başladı. Camları değiştireceğiz" dedi.

Evi hasar gören bir vatandaş ise, "Keşke olmasaydı, bunlar yaşanmasaydı. Elimizden gelen bu" diye konuştu.

Sancaktepe'deki patlama koca binayı bu hale getirdi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...