Cem Uzan'a bir şok daha! Yine reddedildi

Düzenleyen:
Cem Uzan'a bir şok daha! Yine reddedildi

GÜNDEM Haberleri

Uluslararası Tahkim, Cem Uzan'ın el konulan ÇEAŞ ve KEPEZ nedeniyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na açmak istediği 2 milyar 500 milyon Euroluk tazminat davasını reddetti.

Firari işadamı Cem Uzan'ın Türkiye aleyhine Tahkim'de açtığı davanın hakem heyeti tarafından reddine ilişkin itirazı reddedildi. Uzan ÇEAŞ ve KEPEZ nedeniyle Uluslararası Tahkim'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na açmak istediği 2 milyar 500 milyon Euroluk tazminat davası açmak istemişti. Uzan'ın ret kararına yaptığı itiraz da kabul görmedi.

BAKAN KUTLADI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, kararın ardından "Kararda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Ülkemizin çıkarlarını her platformda savunmaya devam edeceğiz. Karar, Türkiye'nin tezlerinin ve Bakanlığımızın haklılığını bir kez daha göstermiştir" açıklamasını yapmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...