Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eski MHP milletvekili Oğan: Kurultay için 4 aday burada olacağız

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Eski MHP milletvekili Oğan: Kurultay için 4 aday burada olacağız

GÜNDEM Haberleri  / AA

Eski MHP milletvekili Oğan, "Kurultay ancak kurultay salonunda yapılır, kurultay salonunun dışında herhangi bir açık veya gizli adreste kurultay toplamak gibi bir niyetimiz yok." dedi.

MHP'de olağanüstü kurultay tartışmaları devam ederken Eski MHP milletvekili Sinan Oğan, kurultay yapılacağı duyurulan Büyük Anadolu Oteli'nde incelemelerde bulundu.

Otele girişine izin vermeyen güvenlik görevlileri ile bir süre sohbet eden Oğan, daha sonra basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Oğan, şöyle konuştu:

"Otel ile anlaşmamız olduğu halde gördüğünüz gibi önümüzde bir tel örgü var, 'Çin Seddi' çekmişler önümüze. Kurultayımız valiliğin talimatıyla engelleniyor, bunun yanlış olduğunu ifade ediyoruz. Yarın Allah nasip ederse, 4 genel başkan adayı burada olacağız."

"Yarın da böyle bir tablo ile karşılaşırsanız ne yapacaksınız?" sorusu üzerine Oğan, şunları kaydetti:

"Asla duvarın yıkılmasına, polis ile ülkücülerin karşı karşıya getirilmesine ve bir arbede yaşanmasına müsaade etmeyiz, hukuk içinde kalacağız. Onun dışında herhangi bir yola el atılmayacaktır. Kurultay ancak kurultay salonunda yapılır, kurultay salonunun dışında, şu gördüğünüz otelin dışında, herhangi bir açık veya gizli adreste, bir tarlada, bir başka yerde kurultayı yapmak ya da toplamak gibi bir niyetimiz yok."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...