AK Parti'de kongre hazırlıkları

Düzenleyen: / Kaynak: AA
AK Parti'de kongre hazırlıkları

GÜNDEM Haberleri  / AA

AK Parti'nin 22 Mayıs'ta yapılacak 2. Olağanüstü Büyük Kongresi için Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu imzalı davetiyeler hazırlandı.

AK Parti'de, Olağanüstü Büyük Kongre öncesi hazırlık çalışmaları devam  ediyor. Bu doğrultuda Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu imzalı  davetiyeler yaptırıldı.

Davetiyenin bir yüzünde "Partimizin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne  teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır" yazısı ve altında Davutoğlu'nun imzası  bulunuyor. Kongrenin 22 Mayıs 2016 günü Ankara Arena spor Salonu'nda  gerçekleştirileceği ve saat 10.00'da başlayacağı belirtiliyor. Davetiyenin diğer  tarafında AK Parti'nin amblemi yer alıyor.

Kongre tarihinin yakın olması nedeniyle yabancı ülkelerin sadece  Türkiye'deki büyükelçilikleri ile yabancı misyon şeflerine davetiye gönderileceği  ancak İsrail, Bangladeş, Mısır, Suriye ve Rusya'nın davetiye listesinde yer  almadığı öğrenildi.

KONGREDE YENİ SLOGANLAR

 Arena Spor Salonu'nda yapılacak, "Kutlu yürüyüşe devam" temalı  kongrede, partinin kurulduğu ilk günden bu yana kullanılan "İlk günkü aşkla",  "Söyle var mısın?", "Sen, ben Yok, Türkiye var" gibi sloganların yanı sıra yeni  olarak "2023 hedeflerini gerçekleştirmek için yolculuğumuz sürüyor", "2053 ve  2071 hedeflerine ulaşmak için yolculuk devam ediyor" sloganlarının da  kullanılacağı ifade edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...