HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şırnak'ta şiddetli çatışma

Düzenleyen: /
Şırnak'ta şiddetli çatışma
Şırnak, Şırnak Çatışma, Haber

GÜNDEM Haberleri

PKK'ya yönelik operasyonun sürdüğü Şırnak'ta, üç farklı noktadan kaçmaya çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Şırnak kent merkezinde PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertarafı, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu" sürüyor.

TERÖRİSTLER ÜÇ AYRI NOKTADAN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Bahçelievler, Gazi Paşa ve İsmet Paşa mahallelerinde çembere alınan teröristler ile güvenlik güçleri arasında gün boyu çatışmalar sürerken, bir grup terörist, üç ayrı noktadan kaçmaya çalıştı.

Roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldıran teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

4 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ, 2 POLİS HAFİF YARALI

Şırnak Devlet Hastanesi, Emniyet Müdürlüğü binası ile Şırnak-Siirt karayolu yakınlarında devam eden çatışmalarda ilk belirlemelere göre 4 terörist etkisiz hale getirilirken, 2 polis bacağından hafif yaralandı. Kent merkezinde çatışmalar sürüyor. Operasyonda bugüne kadar 361 terörist etkisiz hale getirilmiş, 950 el yapımı patlayıcı imha edilmiş, 164 barikat kaldırılmış, 21 çukur güvenlik güçlerince kapatılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...