Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sümeyye Erdoğan’ın gelin buketini bakın kim kaptı!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Sümeyye Erdoğan’ın gelin buketini bakın kim kaptı!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın elindeki gelin buketini 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Neslihan Durmaz kaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar, Halkalı Yahya Kemal Bayatlı Gösteri Merkez’inde düzenlenen törenle dün dünya evine girdi.Nikah töreni sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın elindeki gelin buketini 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Neslihan Durmaz kaptı.  Nikahın ardından annesiyle gösteri merkezinden ayrılan Durmaz, yaşadıklarını anlattı. Durmaz, "Evet çiçeği ben kaptım. Çalışmalarımızdan dolayı tanışmıştık.
Sümeyye Erdoğan’ın gelin buketini bakın kim kaptı!
Protokol falan çok kalabalıktı. Buketi atmadı, masadaydı, gittim aldım. Sonra kendisine gösterdim. Aldığımı söyledim. Ablası ’Ooo çak ’ yaptı. Tebrik etti. Güzel bir andı. Mutlu olduk. Çok güzel geçti. Onu hatıra olarak saklayacağım. Evli değilim. Herkes evli olup olmadığımı sordu. ’İnşallah evli değilsin de bir işe yarar falan’ dediler. çiçek çok olay oldu. Ben üniversite öğrencisiyim anestezi okuyorum" dedi.
 Sümeyye Erdoğan’ın gelin buketini bakın kim kaptı!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...